Hrskavi
Wasa kruščić s
mozzarellom
Doživite Mediteran - Wasa s mozzarellom, cherry rajčicom i bosiljkom!
Mozzarella light za manje kalorija, ali jednako dobar okus kao i klasična!
Dodajemo i origano, koji je bogat antioksidansima, za bolje zdravlje.
Nutricionistica Zrinka Babić: „Ovakvi prirodni začini ne sadrže agresivne pojačivače okusa i dodanu sol, a svojom aromom daju bogat okus jelima.“
2 Wasa kruščića
6 šnita mozzarelle (light - može, i ne mora) iz salamure (mogu i one male kuglice ili cijela kugla iz salamure, tj. iz vrećice)
nekoliko listova svježeg bosiljka
nekoliko cherry rajčica
crni papar
sol
origano
2-3 čajne žličice mozzarelle



Sastojci:

1. Narezati mozzarellu na 6 šnita ili prepoloviti kuglice mozzarelle.

2. Cherry rajčice prepoloviti.

3. Svaki Wasa kruščić malo premazati s maslinovim uljem.

4. Dodati mozzarellu i cherry rajčice te listove bosiljka.

5. Posipati s malo origana, popapriti i posoliti te dodati još koju kap maslinovog ulja.

6. Zapeći na kratko u pećnici.




Priprema:

Svježi bosiljak koristimo za umanjivanje umora i zamjenu za sol, ali i za okus koji osvaja!